TRAINING

JEUGDTRAINING

Voor de jeugd is er bij TTV De Veluwe volop gelegenheid te trainen en je spel te verbeteren.

Maandag van 18.15 uur tot 19.30 uur: Training voor competitie spelende jeugdleden

Woensdag van 18.15 uur tot 19.30 uur: Training voor competitie spelende jeugdleden
Woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur: Training samen met seniorleden meegetraind
Donderdag van 16.45 uur tot 18:00 uur: Training voor jeugd dat begint met tafeltennis

Donderdag van 18.15 uur tot 19:30 uur: Training voor competitie spelende jeugdleden
Vrijdagavond van 18.15 uur tot 19.30 uur: Vrije training desgewenst onder begeleiding

De training wordt gegeven door Jaap van Spanje en Dolf Keizer.

Op dit moment spelen er 9 jeugdteams in de competitie van district nttb-oost, variërend in niveau van landelijk C tot de starterklas.

De competitie van de jeugd wordt op zaterdag gespeeld. Kijk voor meer informatie op de pagina over competitie.

SENIORENTRAINING

Senioren kunnen op vele tijdstippen trainen en genieten van onze sport tafeltennis. Onze eigen accommodatie biedt daartoe volop gelegenheid.
Maandagavond is een gewilde trainingsavond vanaf 19.30 uur tot 20.30 is er iemand aanwezig die training geeft aan iedereen die dat wenst, op woensdagavond is er gelegenheid om, desgewenst, onder leiding van onze clubtrainers, een balletje te slaan.
Op dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, op donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 13.00 uur tot 14.00 uur is onze zaal verhuurd.
Vaak zijn er ook tijdens de competitieavonden, op dinsdag en donderdag, nog tafels vrij om te kunnen spelen.
Zelfs op zaterdag, wanneer er geen competitiewedstrijden zijn en op zondag, zijn er spelers actief, in onze zaal.

• Twitter Social Icon