LIDMAATSCHAP

JEUGD

Vind je tafeltennis een leuke sport en je wilt het echt gaan beoefenen, dan kun je lid worden van TTV De Veluwe. Tot en met de leeftijd van 17 jaar kun je je inschrijven als Jeugdlid.

Contributie

Als jeugdlid betaal je een contributie van € 10,00 per maand. Wat krijg je daarvoor?

Naast de training op maandag vanaf 18.15 uur tot 19.30 uur voor de gevorderden onder de jeugd is er donderdag onder deskundige leiding van twee trainers speciale training voor beginners vanaf 16.45 uur tot 18.00 uur.Ook vrijdag vanaf 18.15 uur is er gelegenheid voor alle jeugd om, onder leiding, te trainen.Ook buiten deze uren zijn er vele mogelijkheden.Ook het eventueel meespelen van ouders wordt gestimuleerd. Kortom mogelijkheden te over om op een veilige, sportieve en plezierige wijze onze sport te beleven. Je kunt natuurlijk ook competitiewedstrijden spelen. Deze vinden op zaterdag plaats, zowel ’s morgens als ’s middags. Ook kan je meedoen aan jeugdtoernooien georganiseerd door TTV De Veluwe als het district NTTB-Oost.

Vraag aan je ouders/verzorgers of zij het goed vinden dat je lid wordt van onze vereniging. Zij kunnen dan een e-mail sturen aan: info@ttvdeveluwe.nl of even bellen met onze contactpersoon Dolf Keizer. Zijn telefoonummer is: 06-53395258.

Aanmeldingsformulier

Heb je echt plannen om lid te worden, dan mag je een maand lang komen 'proefdraaien'. Pas na deze maand hoef je te beslissen of je wel of geen lid wordt. Je mag gedurende deze maand trainingen volgen. Je moet je dan wel eerst even per telefoon aanmelden bij onze contactpersoon (Dolf Keizer). Zijn telefoonummer is: 06-53395258.

Door Hier  te klikken kun je het aanmeldingsformulier downloaden. Deze moet je na de proefperiode ingevuld opsturen naar onze penningmeester. Zijn gegevens zijn op het aanmeldingsformulier vermeld.

Het opzeggen van het lidmaatschap is alleen mogelijk 1 maand voor het eind van het verenigingsjaar (31 augustus).

Opzeggen kan door een mail te sturen aan de ledenadministratie/penningmeester: penningmeester@ttvdeveluwe.nl.

SENIOREN

Tafeltennis wordt door jong en oud gespeeld. Daarom is iedere senior tussen 18 en 88 van harte welkom om lid te worden van TTV De Veluwe.

Contributie

De contributie bedraagt € 14,- per maand.
Eventuele competitiedeelname kost ca. € 26,- per half jaar (Bondsbijdrage) extra.

Competitie

Elk jaar wordt er een voorjaarscompetitie (van eind januari tot eind april) en een najaarscompetitie (van begin september tot begin december) gespeeld. Op afdelingsniveau speelt de competitie zich globaal af van Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Zutphen tot incidenteel Twente. De thuiswedstrijden worden op de dinsdagavond of op de donderdagavond gespeeld.

Teams die op landelijk niveau uitkomen, spelen op zaterdagavond (vanaf 17.00 uur) de thuiswedstrijden. Los van deze competities wordt er in de tussenliggende periodes een bekercompetitie georganiseerd.

Recreanten

Competitie spelen is niet verplicht. Ook als recreant bent u van harte welkom. De maandagavond is de vaste speelavond voor recreanten. Maar ook op de meeste dinsdagavonden en donderdagavonden kan er recreatief gespeeld worden. Verder worden er door TTV De Veluwe of andere verenigingen regionale of landelijke toernooien georganiseerd waaraan alle leden mee kunnen doen. Bovendien kun je als lid van De Veluwe in de vrije uren altijd beschikken over een sleutel van de speelzaal. Hiermee schept TTV De Veluwe tafeltennis in een 'twentyfour-seven'-concept.

Buddysysteem

Vaak voelt men zich belemmerd om lid te worden van een tafeltennisvereniging omdat men geen maatje heeft. Bij de Veluwe is dat geen probleem. De Veluwe kent namelijk een buddy systeem. Een buddy is een lid van De Veluwe dat fungeert als een trainingsmaatje voor nieuwe leden en hij heeft als taak om je binnen de club te introduceren.

Lid worden of meer informatie nodig?

Stuur dan een e-mail aan: info@ttvdeveluwe.nl. U kunt ook onze contactpersoon (Dolf Keizer) bellen: 06-53395258.
Aanmeldingsformulier

Iedereen die overweegt lid te worden, mag een maand lang komen 'proefdraaien'. Pas na deze maand hoeft men te beslissen of men wel of geen lid wordt. Men kan zich hiervoor opgeven door te bellen met onze contactpersoon op 06-53395258.

Door hier te klikken kunt u het Aanmeldingsformulier downloaden. Deze moet na de proefperiode ingevuld opgestuurd worden naar onze penningmeester. Zijn gegevens kunt u op het Aanmeldingsformulier vinden.

Het opzeggen van het lidmaatschap is alleen mogelijk aan het eind van het verenigingsjaar (31 augustus).

Opzeggen kan door een mail te sturen aan de ledenadminisratie/penningmeester: penningmeester@ttvdeveluwe.nl.

• Twitter Social Icon