COMPETITIE

Als je lid bent van TTV De Veluwe kun je mee doen aan de regionale tafeltenniscompetitie van NTTB-OOST en voor de heel sterke spelers is er een mogelijkheid mee te doen aan de landelijke competitie.

Je speelt dan in een team van 3 spelers, (jeugdstartersklasse soms 2 spelers) tegen een team van een andere vereniging. Een competitiewedstrijd bestaat uit 10 wedstrijden. 9 tussen de individuele spelers en een dubbelspel. Bij de jeugdstartersklasse worden er 5 wedstrijden gespeeld.

Spelers van gelijk niveau worden in een team ingedeeld, die in een gelijkwaardige competitieklasse, de vereniging vertegenwoordigen.

De competitie wordt 2x per jaar gespeeld. 10 wedstrijden in de periode eind januari t/m april en 10 wedstrijden van eind september t/m begin december.

De helft van de wedstrijden zijn thuiswedstrijden en worden dus in onze accommodatie gespeeld. De andere helft wordt in de zaal van de tegenstander gespeeld.

JEUGD

De jeugdwedstrijden worden gespeeld op zaterdag 's morgens of 's middags.

De uitwedstrijden worden per toerbeurt door de ouders begeleid. Bij de thuiswedstrijden is er begeleiding van de vereniging aanwezig.

SENIOREN

De wedstrijden in de afdeling (NTTB-OOST) worden gespeeld op doordeweekse avonden en beginnen om 20.00 uur. Een wedstrijd duurt ongeveer 3 uur.

De landelijke wedstrijden worden op  zaterdag gespeeld aanvang 17:00 uur

• Twitter Social Icon